No result in published worksheet

asked 2013-03-07 05:09:04 -0500

snooc gravatar image

Hey guys..

I just can't find out what's the problem. When I am editing my worksheet everything works for this example from the wiki:

srg = srange(-4,4,1/10,include_endpoint=True)
@interact
def dualv(a1=slider(srg,default=1),a2=slider(srg,default=2), a3=slider(srg,default=-1),a4=slider(srg,default=3)):
    A1 = arrow2d([0,0],[a1,a2],rgbcolor='black')
    A2 = arrow2d([0,0],[a3,a4],rgbcolor='black')
    A3 = arrow2d([0,0],[a1,a3],rgbcolor='black')
    A4 = arrow2d([0,0],[a2,a4],rgbcolor='black')
    p1 = polygon([[0,0],[a1,a2],[a1+a3,a2+a4],[a3,a4],[0,0]], alpha=.5)
    p2 = polygon([[0,0],[a1,a3],[a1+a2,a3+a4],[a2,a4],[0,0]],rgbcolor='red', alpha=.5)
    A = matrix([[a1,a2],[a3,a4]])
    html('<h3>The determinant of a matrix is equal to the determinant of the transpose</h3>')
    html("$det(%s) = det(%s)$"%(latex(A),latex(A.transpose())))
    show(A1+A2+A3+A4+p1+p2)

But when I publish this worksheet, the plot is not evaluated/shown/rendered. The control-bars are here but not the graphics. I've checked the HTML-contend.. there is none.

<table border="0" width="100%" bgcolor="white">
  <tbody>
    <tr>
      <td valign="top" bgcolor="white" align="left">
        <pre></pre>
      </td>
    </tr>
    <tr>
      <td valign="top" align="left"></td>
    </tr>
  </tbody>
</table>

Does anyone know what's the problem here? And could anyone tell me how I can see a log of what the server got from the client and of what the server did in response?

Thank you for any help.

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

What is the exact problem? Interacts do not show up in published worksheets, but if someone edits a copy for themselves it should be fine. We did have the potential for "live" interacts but now we suggest people use sagecell.sagemath.org for such things.

kcrisman gravatar imagekcrisman ( 2013-03-07 06:38:08 -0500 )edit